Hovin Kulturfestival 2015

Fra fjorårets andeløp

Fra fjorårets andeløp

Som kanskje alle vet så arrangeres festivalen i år 21. – 23. august. Planlegginga av årets kulturfestival er godt i gang, og vi har stort sett det meste «på stell». Aktivitetene er ganske likt det som var i fjor, men nye ting vil nok dukke opp. Aktiviteter som vil bli arrangert er; Visepub på Gamle Hovin, Barnedisco i teltet, fotballcup’er, Vors og Pubkveld, AmCar-treff, Merkeprøver i fotball, Skotthyll, Staurbæring, Andeløp, Luftgeværskyting…….. Vi vil også etterhvert bli å finne på Facebook ved at vi oppdaterer vår side der, samt at noen av arrangementene blir opprettet

Arne Valvatne var blandt aktørene på Visepub'en i fjor

Arne Valvatne var blandt aktørene på Visepub’en i fjor

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.